Daar Bleef Je Voor Thuis over Zeg ‘ns AAA

In een nieuwe aflevering van ‘Daar Bleef Je Voor Thuis!’ wordt teruggeblikt op ‘Zeg ‘ns AAA’. De serie heeft maar liefst twaalf jaar lang gelopen en behoort tot de meest succesvolle Nederlandse tv-comedy’s ooit. Dat levert een bomvolle aflevering op met heel veel feiten en nostalgische fragmenten.

Naast een wedstrijdje ‘met de assistente van dokter Van der Ploeg!’ schreeuwen en onthullende Televizier-ring anekdotes spreken Ron en Bjorn met niemand minder dan Hans Cornelissen (tegenwoordig succesvol theaterproducent), die jarenlang Gert-Jan van der Ploeg speelde in de serie. Hij vertelt over zijn ervaringen op de set en wat het gigantische succes voor hem betekende. Hans: “Het succes van de serie was massief. Maar naast een leuk verhaal was het een vooruitstrevende serie. In de comedy zaten moderne, vooruitstrevende, maatschappijkritische elementen.” 

In de tweewekelijkse podcastserie ‘Daar Bleef Je Voor Thuis’ houden mediakenners Ron Vergouwen en Bjorn Bouwens op ietwat chaotische wijze nostalgische televisieshows uit hun kinder- en jeugdjaren (de jaren 80, 90 en 00) tegen het licht. Ze boordelen of ze anno nu nog steeds thuis zouden blijven voor de kijkcijferhits van toen en bellen met fans of makers. Ook rakelen ze de grootste tv-flops uit de Nederlandse tv-historie nog even op. De aflevering zijn te beluisteren via alle grote podcastplatforms en via deze link.

Daar Bleef Je Voor Thuis is onderdeel van Topcast Media.

Foto: BNNVARA

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*