Coen en Sander verlengen contract bij Radio 538

Klokslag 15.38 uur hebben dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hun contract bij Radio 538 verlengd. Het bekende radioduo is daarmee ook de komende jaren iedere maandag tot en met donderdag te horen in ‘De Coen en Sander Show’ op 538.

Sander Lantinga: “We werken nu al zes jaar met heel veel plezier bij de mooiste zender van Nederland!” Coen Swijnenberg vult aan: “En we zijn vereerd om nog meer tijd met de 538-luisteraars door te kunnen brengen!”

Coco Hermans, Radio Director 538: “Het langst zittende radioduo van Nederland zit nóg twee jaar bij 538, daar ben ik enorm trots op! Van een locatie-uitzending vanuit een luchtballon, tot rijdend uitzending maken vanuit de EK-tourbus. En van een jaarlijkse Faamnaam-verkiezing tot een zoektocht naar de grappigste straatnaam van ons land; Coen en Sander maken onderscheidende radio en weten er elke dag weer een feestje van te maken voor de luisteraar. Ook tijdens de coronacrisis waren ze maatjes voor luisteraars die vanuit huis werkten. Ik kijk nu al uit naar wat hun volgende bucketlist-uitzending gaat worden.”

4 Comments

 1. Dit duo is al heel lang en ver over de houdbaarheidsdatum heen.
  Coco gaat 538 niet redden maar, dat wisten we al.

  • Ze zijn niet over de houdbaarheidsdatum heen. Het is een kwestie van smaak, waar jij het over hebt. Het programma brengt voor veel mensen, vooral vrolijkheid. En dat werkt!

   De suggestie dat Radio 538 het niet gaat redden, is ook niet juist. Ze hebben last van concurrentie, maar dat wil niet zeggen dat Radio 538 niet stabiel blijft.

   • Niet redden is moet eigenlijk zijn weer de weg omhoog vinden. Daarvoor is ze aangesteld. En Coen & Sander zijn wel degelijk over de houdbaarheidsdatum heen. Doen al jaren een kunstje op de automatische piloot. Twee veertigers die zich gedragen als pubers. Ze over niet weg maar als duo op een jongerenzender is het wel een beetje klaar.

    Wat zou 538 dan moeten doen? Iets de doelgroep verbreden. Wietse en Klaas (misschien met Sander) in de ochtend. Frank naar de middag. Stoppen met Coen.

 2. *zucht*
  Dit wordt inderdaad komende 2 jaar niks met de zender. Een niet grappig duo met herhalende pogingen tot grappen van zeer laag niveau.
  Kans om vernieuwingen en kwaliteitsverhogende veranderingen door te voeren laten liggen in angst voor verandering. Teken van slecht management en geen visie.
  Frank Dane past niet in de ochtend, past qua tone of voice en tempo beter in de middag. Was de perfecte opvolger geweest voor Coen en Sander. Zijn vrijgadavondshow heeft dit ook wel bewezen.
  Wietze was de kandidaat geweest voor de ochtend. Altijd een frisse wind die waait tijdens vervanging en voelt de sfeer van de ochtend goed aan. Tijdens paar weken vervanging in een zomer scoort hij meer free publicity dan Frank in een jaar.
  Mark Labrand kan Prima blijven zitten. Ivo is te licht voor overdag, een hit jocky met ervaring zou welkome versterking zijn. (Tim Klijn, Dennis Ruyer, Lindo Duvall). Q-music is bewijs dat ervaring telt in deze tijdslots en leeftijd hoor je niet. Kennis en kunde wel.
  Verder afstappen van een lunchshow, ouderwets idee die niet meer past in huidig dagritme en tijdgeest. Gewoon timeslots van 3 uur met goede hitradio.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*