Coco Hermans nieuwe Radio Director voor Radio 538

Coco Hermans wordt per 1 november de nieuwe Radio Director van Radio 538. Op dit moment is zij nog Content Manager bij NPO Radio 2. Hermans neemt het stokje over van Menno de Boer, die besloten heeft uitdagingen buiten het radiobedrijf van Talpa Network aan te gaan. Coco Hermans werkte eerder als producer bij Corrino en zenderproducer bij NPO 3FM.

Marc Adriani – Content & Programma Directeur, Radio: “Enige tijd geleden heeft Menno mij laten weten dat hij op zoek wil gaan naar een andere, meer vrije rol dan zijn huidige rol bij Radio 538. In goed overleg hebben we toen besloten dat onze wegen dientengevolge zouden scheiden en zijn we op zoek gegaan naar een opvolger. We gaan Menno als superprettige collega en radioprofessional missen. Hij heeft Radio 538 door een belangrijke periode geloodst. Hij heeft het vertrek van Evers uitstekend begeleid en stond aan de wieg van de goede start van de nieuwe ochtendshow. Ik wil Menno bedanken voor zijn prestaties, zijn tomeloze energie en inzet en verwelkom Coco als zijn opvolger.”

Menno de Boer is sinds 2013 dj en music director bij Radio 538, in 2018 werd hij benoemd tot Radio Director. Tussen 2003 en 2006 was hij als dj ook al verbonden aan de zender. De Boer: “Ik heb 538 de afgelopen jaren geleid met veel passie en plezier, in een unieke periode. Radio 538 heeft een sterk team voor én achter de schermen, een mooi bereik en bovenal: Geweldige luisteraars. Er ligt een solide basis voor de toekomst. Dit is voor mij hét moment om de ‘antenne’ aan een ander over te dragen. Ik wil mijn vleugels uitslaan buiten Talpa Network en dat zal ongetwijfeld in het muziek-, media- en/of communicatiedomein zijn.”

”Coco Hermans over haar nieuwe functie: “538 is een energiek, jong, eigenwijs en bovenal bruisend merk waarbij je de passie uit de speakers voelt knallen. Als gedreven radiovrouw kan ik daarom niet wachten om samen met de dj’s en makers het beste uit 538 te halen.”

4 Comments

  1. “In goed overleg hebben we toen besloten dat onze wegen dientengevolge zouden scheiden”. Gewoon ontslagen dus. Zou dat iets te maken hebben hebben met de dalende luistercijfers van Radio 538?

  2. Zo doe je dat hé……………”In goed overleg”.

    En als reden schrijf je dan:
    “Menno de Boer, die besloten heeft uitdagingen buiten het radiobedrijf van Talpa Network aan te gaan”

    Ach ja………………………….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*