Britt Dekker nieuwe presentatrice CupCakeCup

Als twee bakkers een kindje krijgen, moet het wel een zoet kind zijn’. Met die tekst op haar geboortekaartje kan het niet anders dan dat Britt Dekker zich als een vis in het water voelt als presentatrice van een nieuw seizoen CupCakeCup. Veertien bakduo’s gaan de strijd aan door de meest creatieve, smeuïge en verrukkelijke creaties te maken. Natuurlijk zijn chefs Rémy Duker en Robèrt van Beckhoven er om al dit moois en lekkers te beoordelen. Wie wordt dit jaar de winnaar van de Gouden CupCakeCup?

De chefs worden tijdens de beoordeling bijgestaan door verschillende gasten. Zo krijgen de duo’s van bioloog Floris Göbel de opdracht om giftige onderkruipsels van chocolade en dadels te maken, ontwerpen ze een designertas en petten-koekjes voor influencer Marije Zuurveld en bakken ze scones voor zangeres Numidia. Ook chefkok Geneal Harreman en Anja, de moeder van Britt, komen langs met een speciale opdracht. In de grote finale staan de bakduo’s drie kunstzinnige, creatieve en spectaculaire opdrachten te wachten. En daar horen natuurlijk eregasten bij: TikTokkers Sherell Martini en Yazid Zohri en de dj’s van Kris Kross Amsterdam. Welk duo wint dé Gouden CupCakeCup?

CupCakeCup Voorrondes
De bakduo’s komen niet zomaar in de studio terecht. De zoektocht naar het beste bakduo van Nederland begint bij de CupCakeCup Voorrondes. Iedere ronde strijden 13 bakduo’s om een plek in de grote CupCakeCup studio in de kerstvakantie. Thuis hebben ze hun beste cupcake ever gemaakt. En de chefs Rémy en Robèrt testen hun bakkwaliteiten met een speciale versieropdracht. 

CupCakeCup Voorrondes, vanaf 17 december om 09.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp
CupCakeCup, vanaf 26 december om 18.20 uurbij AVROTROS op NPO Zapp

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*