Brekend! Albert Verlinde stopt na 15 jaar bij ‘RTL Boulevard’

Na 15 jaar het gezicht te zijn geweest van het grootste entertainmentprogramma van Nederland, stopt Albert Verlinde als de entertainmentdeskundige van RTL Boulevard.

Op vrijdag 26 augustus zal Albert Verlinde zijn laatste uitzending presenteren vanuit de Hilversumse studio, zo meldt RTL. De zender zegt bij dit afscheid direct dat gesprekken tussen RTL en Albert over een nieuwe samenwerking in een vergevorderd stadium zijn.

In het persbericht over het vertrek van Albert Verlinde reageert Verlinde zelf als volgt:
Albert Verlinde: “Om de zoveel jaar is het goed om eens terug te kijken, maar vooral vooruit te kijken. Na precies 15 jaar en de verhuizing van ‘RTL Boulevard’ naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan maken. Het waren fantastische jaren met meer dan 2.600 uitzendingen waar ik met hart en ziel onderdeel van uitmaakte. Ik heb er vreselijk van genoten en met veel plezier met iedereen voor en achter de schermen gewerkt. Wat een team! Ik bedank RTL en alle collega’s waar ik dag in en dag uit mee heb mogen werken voor de prachtige, emotionele en waanzinnige jaren. We gaan er nog tien mooie afleveringen van maken voordat het team van BLVD verhuist naar de geheel nieuwe studio aan het Leidseplein in Amsterdam!”

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL: “Als grondlegger, mede-ontwikkelaar én nestor van ‘RTL Boulevard’ is Albert maar liefst 15 jaar een bepalende en onmisbare schakel binnen het programma geweest. Wij respecteren zijn beslissing om te stoppen en sluiten een jarenlange, bijzondere samenwerking bij ‘RTL Boulevard’ af. Wij bedanken Albert voor al zijn input, creativiteit en betrokkenheid voor én achter de schermen bij ‘RTL Boulevard’. Voor ons is en blijft hij ‘Mister Entertainment’!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*