Bindinc. levert rijke programmagegevens aan KPN

Bindinc. Programma Data Services gaat voor KPN rijke metadata voor de nieuwe over-the-top-dienst Play van KPN.

Vanuit haar centrale contentdatabase levert Bindinc. afbeeldingen en programma-informatie bij de uitzendingen, films en series die beschikbaar zijn via de nieuwe app. Naast de content van de belangrijkste Nederlandse publieke en commerciële zenders zijn ook films en series van HBO via de app te bekijken.

De over-the-top-dienst geeft gebruikers de vrijheid om altijd en overal content te bekijken. Films, series, live televisie en gemiste programma’s in één app. Om binnen de app snel en gemakkelijk content te vinden, worden de programmagegevens van verschillende bronnen gematched met de rijke contentdatabase en beeldbank van Bindinc.

Corry Siegers (Bindinc): “Play van KPN biedt een unieke bundeling van content. Om daarin snel te kunnen vinden wat je wilt kijken, is het belangrijk dat je visueel kan navigeren, Onze databases en technieken bieden veel mogelijkheden tot automatisering om dit mogelijk te maken en onze redacteuren waarborgen dat bij elk programma een uniek beeld zit, dat voldoet aan de wensen van onze afnemers.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*