Bert Haandrikman verwelkomt Evert ten Napel als sportverslaggever op NPO Radio 5Evert ten Napel heeft ruim een week na zijn afscheid als sportcommentator zijn comeback aangekondigd. Hij gaat voortaan elke maandag het sportweekend bespreken in het radioprogramma Goeiedag Haandrikman! van Omroep MAX op NPO Radio 5. Die belofte deed Ten Napel vanmorgen in de ochtendshow van Bert Haandrikman.

Ten Napel was tijdens het EK Voetbal afgelopen zomer ook al vaste gast bij Haandrikman. Die samenwerking was een groot succes en krijgt nu een vervolg. Daarmee keert Evert dus tóch terug als sportcommentator op de landelijke radio. Vorig weekend becommentarieerde Ten Napel voor de laatste keer een wedstrijd: de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV.

Bert Haandrikman is blij met de komst van Evert ten Napel. “Ik ben met het commentaar van Evert opgegroeid. Zijn bevlogen manier van sportbeleving, zijn passie en zijn ongebreidelde sportkennis zorgen ervoor dat ik buitengewoon trots ben om hem als vaste sportvriend in mijn programma te mogen begroeten.”

MAX Vandaag sprak Evert onlangs over zijn afscheid. Het interview is hier te lezen.

Goeiedag Haandrikman!
Elke werkdag
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman

2 Comments

  1. De persoonlijke interesses van de DJ bepalen nu format van de ontbijtshow? Krijg je nu dezelfde soort sport (lees voetbal) interviews als op Radio 1 maar dan langzamer gesproken?

  2. Bert doet de techniek niet zelf dus is hij presentator. En de sport voegt niks toe aan zijn programma. Jammer dat Bert tegen wil en dank dit programma moet doen. Dit komt uit de koker van Peter de vries die over NPO radio 2 en 5 gaat.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*