Bennie Jolink te zien als eindredacteur bij MAX

Op maandag 16 juli om 21.25 uur op NPO 1 zendt MAX een nieuwe aflevering van Eindredactie uit. Hierin neemt Bennie Jolink de rol van eindredacteur aan. Samen met een televisieteam maakt hij een uniek en volwaardig televisieprogramma.

We kennen de eindredacteur goed, van internet, radio en televisie. Maar hoe leren we hem kennen als hij een eigen televisieprogramma maakt? Welk onderwerp staat centraal, voor welke vorm wordt gekozen en wie zijn de gasten?

De eindredacteur wordt op de voet gevolgd, waardoor men echt een kijkje achter de schermen krijgt bij het maken van televisie. Om het programma een succes te laten zijn, staat vanaf de eerste dag een compleet team klaar, met een regisseur, producers, camera- en geluidsmensen, redacteuren en stagiaires. De kijker ziet alle facetten van het televisiemaken terug.

Bennie Jolink verruilde voor zijn nieuwe baan als eindredacteur zijn vertrouwde woonplaats Hummelo voor de Randstad. En de 71-jarige zanger stond nog een uitdaging te wachten. Bennie Jolink houdt niet van bellen, iets wat een eindredacteur veelvuldig doet op zijn werkdag. Hoe gaat hij de gasten voor zijn muzikale programma uitnodigen?

Eindredactie
Maandag 16 juli
Om 21.25 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*