Beluister de mooiste interviews over radio in de Spreekbuis Podcast

Medianieuwsplatform Spreekbuis.nl is enkele maanden geleden met haar eigen podcastkanaal gestart. De Spreekbuis podcast bevat onder andere interviews die radio-dj Patrick Kicken met bekende vakgenoten heeft gemaakt.

In de podcast zijn interviews te vinden van onder andere Bart van Leeuwen, Hans Schiffers , Jack Spijkerman, Vincent Bijlo, Michiel Veenstra, Edwin Diergaarde, Rick van Velthuysen, Sjors Fröhlich, Leo de Groot, Ferry Maat, Sander de Heer, Henkjan Smits en Jeroen van Inkel.

Ook staan er registraties op van een bijeenkomst waarin jonge en oude radiomakers samen met elkaar de discussie aangaan over de toekomst van radio.

In de komende tijd zal deze podcast aangevuld worden met nieuwe interviews, korte lessen over radio, gesproken columns en artikelen en interviews met andere succesvolle podcasters en social media specialisten.

De Spreekbuis.nl podcast is via deze link beluisterbaar voor Apple gebruikers en via deze link op alle andere apparaten, zoals android en pc. Abonneer je even voor toekomstige afleveringen van de Spreekbuis.nl podcast.

Directe links:
Itunes Spreekbuis
Player FM Spreekbuis
Tune In Spreekbuis

Anchor FM Spreekbuis
Spotify Spreekbuis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*