Beeld en Geluid lanceert Komkommer Journaal

Door de coronapandemie zijn we bijna vergeten dat er in de zomermaanden soms weinig hard nieuws was. Beeld en Geluid brengt daar verandering in en komt met het Komkommerjournaal.

Het Komkommerjournaal bevat non-nieuws met onder andere verbroken wereldrecords, een zeemeermin met kwispelturige staart en een bruidspaar op stelten. Allemaal items uit het grote archief van Beeld en Geluid.

Het Komkommerjournaal wordt deze zomer 8 maal verstuurd via email. Via deze link kun je je hiervoor opgeven.

2 Comments

  1. Ik wordt zo moe van dit soort acties. Programmamakers krijgen al helemaal nergens meer geld, of tegen belachelijke voorwaarden. Er is genoeg belangstelling om goede content te maken. En soms lukt het zelfs daar een subsidie voor los te wrikken. Hou toch eens op te denken dat content uit de appelbomen groeit en dat de eerste de beste staigaire daar een wereldhoit van maakt. John de Mol is een lul zonder ideen en een patjepeeer die iedereen om zich heen veracht. Nou, dank u omroepgeschiedenis in Hilversum, maar daar doen we dus niks mee. De man die bezoldigd heeft edat elke huisvrouw verstand heeft van televisie, uitzendschemas en followfocus. WEG ERMEE

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*