Bart Tuinman nieuwe verslaggever NOS Jeugdjournaal

Bart Tuinman (29) is de nieuwe verslaggever van het NOS Jeugdjournaal. Hij maakt zondag 1 juli zijn debuut op televisie. Bart werkt momenteel bij het NOS Jeugdjournaal als redacteur. Hij volgt Lysette van Geel op, die in april de overstap maakte naar het radioprogramma NOS Met het Oog op Morgen.

“Ik ben ontzettend blij en vereerd met de kans die ik krijg bij het NOS Jeugdjournaal. Het is een droom die uitkomt: verslaggever zijn voor het – in mijn ogen – beste kinderprogramma van Nederland. Zelf keek ik als kind iedere avond naar het Jeugdjournaal, om zo de wereld beter te leren begrijpen. En dat is nu iedere dag een uitdaging in mijn werk: ingewikkeld nieuws voor kinderen begrijpelijk maken”, aldus Bart Tuinman.

Bart Tuinman werkt nu drie jaar als redacteur bij het NOS Jeugdjournaal. Voor die tijd werkte hij onder meer als programmamaker en presentator bij Omroep Brabant (programma Brabantse Parels) en als redacteur bij RTL Boulevard. Bart liep tijdens zijn studie Journalistiek stage bij NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*