AVROTROS maakt genomineerden voor Nederlandse Innovatie Prijzen bekend

AVROTROS heeft de genomineerden voor de Nederlandse Innovatie Prijzen bekend gemaakt. Dinsdagavond 31 oktober worden in het Kurhaus in Scheveningen prijzen uitgereikt voor het meest innovatieve bedrijf, de meest innovatieve regio en voor de meest innovatieve oplossing voor een maatschappelijk probleem. Een volledige lijst met genomineerden vindt u hieronder. AVROTROS omarmt innovatie en heeft daarom de Nederlandse Innovatie Prijzen in het leven geroepen. De avond wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Genomineerd voor de Nederlandse Innovatie Prijzen zijn:

Meest Innovatieve Regio
– Eindhoven
– Noord-Holland
– Twente

Meest Innovatieve Bedrijf
– IBM Nederland
– Thales Nederland
– VanBerlo BV

Maatschappelijke Impact Award
– Avantes
– ENGIE Services Nederland
– Plant-e

De genomineerden zijn geselecteerd op basis van de Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor, onder leiding van Prof. dr. Henk W. Volberda van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. De monitor is een onderzoek naar innovatie- en concurrentievermogen op basis van een jaarlijkse (sinds 2006) uitgevoerde landelijke enquête onder circa 10.000 Nederlandse bedrijven.

Een deskundige jury kiest uiteindelijk uit de drie genomineerden per categorie een winnaar. AVROTROS wil een venster zijn voor verbeelding en vooruitgang. De omroep wil een breed publiek informeren over het innoverend vermogen in Nederland en de invloed van innovatie op het dagelijks leven.

De Nederlandse Innovatie Prijzen, dinsdag 31 oktober in het Kurhaus in Scheveningen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*