Audify lanceert in oktober de Audify Academy

Met de Audify Academy wil de brancheorganisatie van radio-exploitanten het audiodomein verder professionaliseren en het gebruik van audio door reclame-professionals doorontwikkelen. In oktober start de eerste module van deze e-learning opleiding.

Audify werkt samen met media- en audiospecialisten om inspirerende opleidingsmodules samen te stellen, met NIMA accreditatie. De cursist volgt elke gekozen module via een innovatief e-learing platform en bepaalt dus zelf wanneer, waar en in welk tempo. De Audify Academy biedt ook een ontmoetingsplaats voor professionals, bijeenkomsten waar je met elkaar de nieuwste inzichten over de werking van audio deelt.

Liedewij Hentenaar, directeur Audify: “Als je weet wat er speelt en hoe audio werkt dan pas kun je alle kansen in audioreclame benutten. Er gebeurt nu zoveel in de audiowereld dat wij marketeers en reclameprofessionals moeten helpen. Audify brengt alle audiokennis en vakmensen bij elkaar zodat zij zich professioneel kunnen verrijken. We zijn er trots op dat iedereen werkzaam in het communicatievakgebied deze audio-opleiding kosteloos kan volgen. Audify organiseert en financiert de audio academy.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*