Annemieke Schollaardt en Paul Rabbering in de middag op NPO Radio 2

NPO Radio 2 vernieuwt de middagprogrammering. Annemieke Schollaardt is vanaf maandag 10 mei elke werkdag te horen van 12.00 tot 14.00 uur. Gijs Staverman verhuist dan naar het tijdvak 14.00-16.00 uur, van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag komen de uren van 14.00 tot 16.00 uur in handen van Paul Rabbering.

“Met bekende stemmen in een andere opstelling houden we NPO Radio 2 fris en toch vertrouwd. Onze dj’s staan te trappelen om met hun nieuwe programma’s de luisteraars te blijven verrassen. Samen met Ruud de Wild, die ik vurig een voorspoedige genezing wens, vormen zij binnenkort een ijzersterk team in de middag”, zegt Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2.

Annemieke’s A-Lunch
Annemieke Schollaardt presenteert vanaf maandag 10 mei elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur het nieuwe middagprogramma Annemieke’s A-Lunch (AVROTROS), met veel muziek, aandacht voor nieuwe podcasts, boeken, theatershows, albums en spraakmakend nieuws uit de media. De luisteraar staat centraal en zal zelf ook vaak aan bod komen.

Gijs 2.4
Gijs Staverman gaat in zijn gloednieuwe show Gijs 2.4 (KRO-NCRV) van maandag tot en met donderdag vol aanstekelijke energie de middagdip te lijf met de allerbeste popmuziek en meer.

VrijZaZo Show
De VrijZaZo Show (AVROTROS) is op vrijdag, zaterdag en zondag hét programma voor vieren om het weekend te vieren. Paul Rabbering en Cielke Sijben nemen de luisteraars mee in de verhalen achter de platen en ook verzoekjes zijn welkom. Het Popduel, de langstlopende muziekquiz op de radio, ontbreekt evenmin.

The Big Frank Show
Frank van ’t Hof neemt voorlopig van maandag tot en met donderdag de avonduren van 22.00-00.00 uur voor zijn rekening. Hij gaat The Big Frank Show (BNNVARA) maken: een afwisselend variété-programma met veel muziek.

5 Comments

  1. Toen Gijs vertelde dat hij stopte met de show om 12:00 sprong ik een gat in de lucht, helaas vertelde hij er meteen achteraan dat hij voortaan om 14:00 te horen is.

    Erg jammer.

    • Dan luister je toch lekker naar Sky Radio. Gijs Staverman is één van de vrolijkste dj’s van Nederland en weet de meeste luisteraars te boeien.

  2. Pfff, ik schrok echt nadat hij zei dat hij stopt met dit programma. Opluchting volgende gelukkig snel. Blij dat hij blijft op een ander tijdslot.
    En met Annemieke op zijn oude tijd hebben we weer een leuke lunch DJ.

  3. Opvallend, Peter de vries had het over horizontale programmering. Net als bij radio 5 stapt hij daar vanaf. En opnieuw wat de vrijdag aangaat. Peter wist op 5 Tineke uit de vrijdag programmering te krijgen maar de weekendborrel mocht wel in de vrijdag programmering. Blijft opvallend, zo nu ook wat er radio 2 staat te gebeuren.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*