Andries Knevel terug op de radio

Vanaf zondag 6 maart gaat voormalig EO-presentator radiomaken bij de radiozender Groot Nieuws Radio. Sinds zijn vertrek bij de Evangelische Omroep (EO) december 2021 is zijn vertrouwde stemgeluid vanaf dan weer te horen op de radio in het ochtendprogramma ‘Een Goede Zondag‘.

De programmering op de eerste dag van de week krijgt daarmee een goede aanvulling in het uur voorafgaand aan de kerkdienst. Het format van Een Goede Zondag komt op hoofdlijnen overeen met EO’s Groot Nieuws zoals Andries dat maakte. Een Goede Zondag kent naast Andries Wim Grandia, Peter Roosendaal en Ilonka Terlouw die ook overdenkingen verzorgen. Vanaf 9:00 uur is er in het programma van Andries ruimte en aandacht voor gewijde muziek.

“Ik ben dankbaar dat ik het programma, weliswaar onder een andere naam mag voortzetten” laat Andries verheugd weten. “Ik hoop dat veel mensen het vertrouwde en herkenbare geluid zullen blijven waarderen en er hoop uit mogen putten”.

In 1978 begon Andries loopbaan bij de EO als freelance redacteur en verslaggever voor het programma ‘Tijdsein Radio’. De afgelopen jaren maakte Andries voor de EO veel succesvolle radio- en televisieprogramma’s. In het vertrouwen zijn passie voort te kunnen zetten in 2022 verliet hij na 43 jaar de EO. Het werk wat hij daar deed stond voor hem in het teken van bouwen aan het Koninkrijk van God. Die passie en dat werk zet hij nu voort bij Groot Nieuws Radio.

3 Comments

  1. Groot Nieuwsradio heeft een beetje het zelfde probleem als NPO radio 5. Mensen kunnen die zender niet vinden. DAB + en interactieve tv. Zo zijn beiden zenders te ontvangen. Goed, in ieder geval overlapt het niet vroeg op vijf.

    • Gelukkig maar ! Ik denk dat weinig mensen echt hier naar luisteren ! 2022 jaar hetzelfde verkondigen en nog steeds geen resultaat !

  2. Zitten we hier op de te wachten ? Deze man werkt alleen maar voor een achterhaalde doelgroep en ik zie hem nou niet primetime op Radio 2 een swingend muziekprogramma presenteren, dus ja ik denk dat alleen zijn doelgroep brdiend gaat worden ! Maar leuk voor hem dat hij weer terugkomt !

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*