Amber Brantsen stapt over naar Viaplay

 Vier maanden voor de start van het Formule 1-seizoen 2022 maakt Viaplay zich klaar voor de lancering in Nederland. Het studioprogramma rondom de Formule 1-uitzendingen wordt vanaf komend seizoen gepresenteerd door Amber Brantsen. Wie naast haar aan tafel plaatsnemen als analisten wordt later bekendgemaakt.

Voor de Formule 1-fans is Amber Brantsen geen nieuw gezicht. Sinds 2019 was Brantsen, naast haar werkzaamheden als nieuwsanchor bij het NOS Journaal, de presentatrice van de NOS Formule 1-podcast. Vanaf de start van het seizoen 2022 is Viaplay-studio haar nieuwe domein.

Amber Brantsen voelt zich vereerd om Formule 1 in Nederland te mogen hosten. “De sport waar ik van hou – en vele Nederlanders met mij – is nog altijd aan het groeien en ik hoop dat we een nog breder publiek kunnen bereiken”, aldus Brantsen. “Samen met mijn Viaplay-collega’s in andere landen kunnen we bovendien meer kanten van de Formule 1 laten zien dan ooit tevoren. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint!”

Het Nederlandse sportteam van Viaplay staat onder leiding van Marco Zwaneveld, die op 1 november gestart is als Head of Sports in Nederland. Hij is verheugd om Amber te verwelkomen als het eerste lid van Viaplay’s Formule 1-team in Nederland. “Ambers enthousiasme en passie voor de sport zijn aanstekelijk”, aldus Zwaneveld. “Met het nieuwe reglement, dat vanaf 2022 van kracht is, ontstaan er weer andere invalshoeken en verhalen. Door haar journalistieke achtergrond en nieuwsgierigheid zal Amber de kijkers op de juiste manier weten te boeien en informeren”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*