ALLsportsradio en Team IKO lanceren unieke schaatspodcastserie

Sportzender ALLsportsradio en schaatsteam IKO lanceren een twaalfdelige podcastserie die een uniek kijkje achter de schermen biedt bij de schaatsers van Team IKO, zoals Barts Swings en Joy Beune.

Team IKO is op dit moment hard aan het trainen om komend seizoen medailles te winnen op de NK’s, EK en WK’s. Via de podcastserie ontdek je wat hier allemaal bij komt kijken. Hoe ziet het dieet van iemand als Joy Beune eruit? Welke trainingsdata wordt er geanalyseerd en hoe leidt dat tot betere prestaties? Hoe bereidt Bart Swings zich voor op een WK Mass Start? Via exclusieve interviews met de schaatsers, coaches en andere begeleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen.


“Bij ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Waar anderen stoppen, gaan wij juist verder. We hebben niet alleen aandacht voor de sportprestatie an sich, maar juist ook aandacht voor de achtergronden en drijfveren van de mens achter de sportprestatie. Mooi en ook wel een beetje trots dat we onze eerste succesvolle podcastserie ‘Team IKO’s Road to Beijing’ nu kunnen opvolgen met een tweede serie met dit unieke kijkje achter de schermen”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

Vanaf december kunnen schaatsfans wekelijks genieten van deze nieuwe podcast op alle populaire podcastplatforms.


ALLsportsradio

ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*