Blog Jan Slagter: Nog niet weg…

Het grote interview dat ik aan ‘Volkskrant Magazine’ heb gegeven leidde tot allerlei krantenkoppen die de suggestie wekten dat ik binnenkort vertrek bij Omroep MAX of sterker nog, daar al gestopt zou zijn. Niets is minder waar! 

Pas eind volgend jaar stop ik – ik ben dan 70 jaar en negen maanden, dus dat mag dan onderhand wel. Dus alléén als bestuurder van Omroep MAX, want waar ik inmiddels wel op ben uitgekeken is het besturen, de eindeloze vergaderingen en al die werkgroepen waaraan je soms verplicht moet deelnemen als omroepbestuurder. Mijn opvolging is geregeld, vertelde ik al in het in mei verschenen ledenblad. Nee, wie dat wordt, houd ik nog even voor me. Ik blijf betrokken bij Omroep MAX en zal me bezighouden met het maken van programma’s. De creatieve processen begeleiden blijft leuk – dat geeft me energie – evenals het contact met de MAX-leden. Inderdaad: ‘De prik zit nog in de cola’, zoals in het interview staat. Ik blijf dus het gezicht van MAX en ga door met programma’s voor ‘MAX Maakt Mogelijk’ maken, op de MAX Ledendagen komen en me bezighouden met de vereniging. En niet te vergeten af en toe meedraaien in Café MAX in Zoetermeer. Dus, om Ramses Shaffy te citeren: ‘We zullen doorgaan!’ Ik zie ernaar uit om dit voorlopig te blijven doen!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*