RTL stopt voor onbepaalde tijd met Temptation Island

Er komt voorlopig geen nieuw seizoen van het programma Temptation Island op RTL. De zender wil eerst “meer duidelijkheid” krijgen over meldingen van voormalige deelnemers die beweren psychische klachten te hebben als gevolg van hun deelname aan het realityprogramma.

Recentelijk heeft het AD gesproken met oud-deelnemers die beweren dat er sprake is van manipulatie binnen het programma. Twee van hen hebben gemeld ernstige psychische problemen te hebben ondervonden na hun deelname. Na deze onthullingen hebben zich ook andere deelnemers gemeld bij hun advocaat.

Temptation Island is een programma waarin koppels van elkaar worden gescheiden en naar een zonnige locatie worden gebracht, omringd door singles die hen proberen te verleiden.

1 Comment

  1. Tja, mooi al die kritieken gelijk van mensen die normaal gesproken een broertje dood hebben aan alle deugers, nu vooraan in de rij staan om dit programma te cancelen zoals VI en zelfs Geen Stijl. Hypocriet. En RTL, de commerciële deugzender van ons land, gaat dat natuurlijk onmiddellijk doen. Heeft nog lang geduurd voordat het hoge woord er uit kwam bij opper deuger Van der Vorst die zoals we uit het verleden weten SP stemde.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*