Allard Korenhof salesmanager bij Ster

Allard Korenhof is per 1 november benoemd tot nieuwe salesmanager bij Ster. Hij neemt de taken over van Kees Wilbrink die zijn carrière buiten Ster voortzet. Allard is als salesmanager onderdeel van het team van salesdirector Niels van Altena. 

Allard (35) is sinds 2009 werkzaam bij Ster en heeft diverse functies bekleed. Begonnen als online accountmanager, groeide hij door naar senior accountmanager RTVI. In 2012 maakte hij de overstap naar de afdeling salesdevelopment waar hij aan de slag ging als senior salesdeveloper.

Niels van Altena: “Allard heeft als (senior) accountmanager bij Ster in de loop der jaren een groot zakelijk netwerk opgebouwd bij mediabureaus en adverteerders. In zijn rol als senior salesdeveloper heeft hij bovendien zijn netwerk verder uitgebreid bij de NPO en publieke omroepen. Ook zijn productkennis is buitengewoon groot en hij heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan ons verkoopbeleid. Bovendien is Allard een creatieve denker; een mooie aanvulling op mijn team.”

Na zijn studie HBO communicatie startte Allard in 2006 zijn carrière bij Vitae, daarna was hij werkzaam bij CBS Outdoor om in 2009 bij Ster te beginnen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*