Ad Melkert: Mislukt Pim Fortuyn-debat was schuld van NOS en Paul Witteman

Melkert erkent in een interview dat hij bij het beruchte lijsttrekkersdebat naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen in 2002 de professionaliteit had moeten hebben om Fortuyn te feliciteren., maar legt de schuld ook bij de NOS en presentator Paul Witteman.

Hij neemt het de NOS nog steeds kwalijk dat gebroken werd met de traditie om alleen de lijsttrekkers van de grote landelijke partijen uit te nodigen. “Dat is mediamanipulatie”. Witteman verwijt hij dat hij hem voor het blok zette door hem “als een schooljuffrouw te vragen” waarom hij de winnaar niet feliciteerde.

Meer in het algemeen vindt hij dat Fortuyn groot werd gemaakt door de “buitensporige media-aandacht”.

Bron: NOS

10 Comments

    • Was melker niet degene die het land moest uitvluchten via baan in buitenland na moord Pim. De woede over dat gebeuren speelt nog steeds bij hem volgens mij

  1. Melkert is een slechte verliezer. Hij snapt nog steeds niet waarom Nederland hem uitlachte toen hij als een brommende kleuter bij Witteman zat.
    En de vergelijking met Trump…?

  2. Als ik zo afgegaan was, zou ik er voor altijd over zwijgen en niet na twintig jaar een soort van gelijk willen halen….. Sneue man die Melkert, uitstraling van een sacherijnige gluiperd. Dit valt nooit meer goed te praten, dus probeer ‘t dan ook niet!!

  3. En weer liegen door te beweren dat Fortuyn in maart 2002 geen landelijke partij had en daarom niet bij het debat had mogen zitten. De LPF is in februari 2002 opgericht.

  4. Melkert gaat wederom af als een gieter. Wat een eng mannetje om nog steeds, in helaas wijlen Pim Fortuyn, zijn meerdere niet te willen erkennen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*