Aart Zeeman na 40 weg bij de publieke omroep

Aart Zeeman (63) stopt na veertig jaar bij de publieke omroep, dat meldt de presentator en journalist dinsdag op social media.

“18 augustus 1980, op de kop af veertig jaar geleden. Op de fiets vanuit woonplaats Huizen, via het gevreesde fietspad ‘het gebed zonder end’ naar Hilversum”, begint Zeeman zijn bericht op het sociale medium.

9 Comments

 1. Weer zo iemand die op de belastingcenten van belasting betalend Nederland heeft geteerd, hij kon zeker niets anders in de echte wereld, dan maar levens lang aan het werk bij de sociale werkplaats genaamd “publieke omroep” gelukkig is die weg , maar jammer datpolitiek Nederland de deuren van de sociale werkplaats “publieke omroep” niet heeft dicht gegooid voor nieuwe instroom, om zo de sociale werkplaats “publieke omroep ” uit te laten sterven

 2. @De Koot.

  Heb je niks anders te doen dan zo’n niets zeggende reactie te geven?
  Zullen we jou werk, als je dat tenminste hebt eens overbodig maken.
  Zeker niet gelukt om bij de PO te kunnen werekn.

  • Gelukkig heb ik daar nooit gewerkt, heb een eigen schilders bedrijf gehad 2x opdracht gedaan voor de po alles leek mooi , alleen de betaling voor de geleverde diensten, moest gemiddeld 1 tot 3 maanden wachteb om mijn geld.
   Heb ook werk gedaan voor de commercieleomroep had mijn geld meestal binnen 4 week op de rekening staan , 1x is het mis gegaan toen simpele telefoontje met factuur nummer en de zelfde dag nog mijn geld.

 3. @René

  Inderdaad , gewoon een gefrustreerd type met de telefoon in de hand en maar overal reageren over van alles en nog wat.
  Want de hele dag niks te doen.

 4. Bah, bah, bah! Wat een persoonlijke loze aanvallen weer! Ik vind een inhoudelijke discussie over de (on)zin van PO vs. CO best, maar maak er geen condomoloog van: eindeloos los lullen zonder vruchtbaar resultaat. De Koot: geef je beschadigde ziel niet zo bloot!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*