Arjan van Westerloo aangesteld als Managing Director van NEP The Netherlands

Arjan van Westerloo (50) is aangesteld als Managing Director van NEP The Netherlands. Hij start per 1 mei in deze rol en volgt daarmee Ralf van Vegten op, die na 9,5 jaar, waarvan de laatste 4 jaar als Managing Director, NEP gaat verlaten.

Van Westerloo is een bekende in de mediabranche en brengt meer dan 30 jaar ervaring met zich mee op het gebied van management, contentproductie en programmabeheer. Voor zijn huidige functie als Business Director bij Banijay Benelux was Arjan Business Director voor EndemolShine Nederland en daarvoor Managing Director Sport bij Endemol. Zijn loopbaan begon in 1990 bij NOS Studio Sport, hij werkte bij T.E.A.M. Marketing en Talpa Media en was vlak voor zijn overstap naar EndemolShine verantwoordelijk voor de voetbalprogrammering bij RTL Nederland.

Van Westerloo: “Ik heb vanuit mijn vorige functies een jarenlange relatie met NEP als klant opgebouwd en ik kijk ernaar uit het bedrijf van binnenuit verder te leren kennen. NEP is de afgelopen jaren zowel internationaal als nationaal enorm gegroeid en koploper op het gebied van technische innovaties die de grootste programma’s en evenementen mogelijk maken. Er gebeurt tegelijkertijd veel in deze snel veranderende markt en dat vraagt om een flexibele, efficiënte organisatie die klaar is voor de toekomst, maar ook van dag tot dag een stevige basis nodig heeft. Ik ben heel erg verheugd om in mei te starten in deze nieuwe rol en, samen met de collega’s, verder te bouwen aan het succes van NEP. ”

Van Vegten: “Ik ben erg blij met de aanstelling van Arjan. Ik ken Arjan goed en heb altijd op een hele fijne wijze met hem samengewerkt. Ik ben er van overtuigd dat met de komst van Arjan weer een mooi nieuw hoofdstuk voor NEP aanbreekt. De komende maanden staan in het teken van onze overdracht, om alles zo soepel mogelijk voor onze mensen en klanten te laten verlopen. Voor mij is het, na lang overwegen, tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière en zal me daar de komende maanden op oriënteren. Ik ben er trots op dat ik met ongeveer 900 collega’s en opdrachtgevers heb mogen werken aan de toekomst van NEP en onze industrie. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze tijd. ’’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*