Nieuws

Uitreiking Media Diamant live op New Business Radio

Door: New Business Radio - May 16, 2017

Donderdag 18 mei a.s. doet New Business Radio in samenwerking met Ericsson live verslag van de tweede editie van 'IT’S A WRAP'. Het event staat geheel in het teken van het einde van dit succesvolle mediaseizoen én de uitreiking van de Media Diamant.

Tijdens de 2000ste live uitzending van De Wereld Draait Door maakte presentator Matthijs van Nieuwkerk bekend dat opnameleider Tommy Byrne zal worden geëerd met een Media Diamant. Tommy Byrne (60), de vaste opnameleider van onder andere DWDD, werkt al sinds 1980 achter de schermen bij de televisie en wordt in zijn vak alom geprezen vanwege zijn Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. Op donderdag 18 mei om 17:30 uur zal de Media Diamant van Tommy worden onthuld op de Diamant Muur op het Joop van den Endeplein, vlak voor de de deur bij YPCA.

New Business Radio doet in samenwerking met Ericsson vanaf 17.00 uur rechtstreeks verslag van dit event met studiogasten, sfeerreportages en uiteraard de kersverse winnaar van De Media Diamant!

De Media Diamant
De Media Diamant is een onderscheiding die bedoeld en bestemd is voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet, die in hun vak uitblinken op Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. De Stichting Media Diamant is in het leven geroepen om de continuiteit van deze prijs te waarborgen en heeft als streven om jaarlijks tenminste twee diamanten uit te reiken.

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


comments powered by Disqus

« NOS live bij Roland Garros Hans Böhm heeft geen spijt van zijn keuze voor de media »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.