Soul Radio lanceert nieuwe zender: Jazz & World Radio

Op 25 april is Jazz & World Radio van start gegaan via jazzandworld.radio. De zender is een initiatief van Soul Radio.

“Soul Radio heeft in haar lange bestaan een breed publiek opgebouwd en brengt een aanstekelijk format met Soul, Funk en de betere Disco. Voor wie behoefte heeft aan een andere energie en aan soul complementaire genres hebben we de afgelopen jaren zorgvuldig gebouwd aan Jazz & World Radio. De zender brengt een unieke én toegankelijke mix van Jazz, World, Latin en (jazzy) Soul, Blues en Lounge.”, aldus Soul Radio. 

Jazz & World Radio is op dit moment online te beluisteren via jazzandworld.radio en de Jazz & World App.

jazzandworld.radio

6 Comments

 1. Saillant detail is dat de Concertzender a.s. dinsdag 30 april om 10.00 uur ook een jazz en world zender gaat lanceren; World of Jazz en mogelijk zelfs op DAB. Toevallig of bewust?

 2. Lijkt niet op wat de Concertzender gaat brengen, dit is een Sublime rip-off wat ik nu hoor, heel erg commercieel. De concertzender gaat echte jazz en world music uitzenden die je nergens op de radio hoort en heeft veel archiefopname tot hun beschikking. Ze willen inderdaad op DAB komen maar nog niet gelijk begrijp ik. Hopelijk wel snel want er enkel op internetals je daar op blijft uitzenden zijn er ook alternatieven genoeg natuurlijk dus je zult het echt van DAB moeten hebben want daar zit denk ik ook de doelgroep die van jazz houden. 1 van de NPO themakanalen die nu op DAB zitten zouden daar zo gelijk voor overgenomen kunnen worden.

  • Welke NPO Radio themakanalen zijn er nu? Twee jaar terug is een aantal opgeheven. Ik ken nu alleen NPO Soul en Jazz. De extra NPO zenders hebben een respectabel aandeel van 1,2 procent.

   • Zoek het zelf eens op zou ik zeggen, google is je vriend. Kan er vast wel 1 voor iets omgeruild worden. Tenminste relevante muziek die je als NPO zou moéten uitzenden.

    • Ik had gegoogeld, maar bij de NPO kon ik niets vinden. Nu ergens anders wel en er zijn drie themakanalen, NPO Soul & Jazz, SterrenNL en NPO Campus Radio, voorheen 3FM KX.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*