Ziggo biedt via nieuwe dienst gratis toegang tot Europese voetbalwedstrijden

Ziggo Sport biedt vanaf komend seizoen gratis toegang tot veel Europese voetbalwedstrijden, waaronder de Champions League, Europa League en Conference League, via Ziggo Sport Free. Deze nieuwe dienst maakt het mogelijk om wedstrijden van Nederlandse clubs en de finales van de drie toernooien te bekijken via de Ziggo GO-app. Zelfs zonder een Ziggo- of Ziggo Sport Totaal-abonnement kun je hiervan genieten.

Voor volledig toegang tot alle wedstrijden biedt Ziggo ook andere pakketten aan. Het Ziggo Sport-pakket toont op kanaal 14 één wedstrijd per avond, inclusief die van Nederlandse clubs, en het Ziggo Sport Totaal-pakket geeft live toegang tot alle wedstrijden op zes kanalen.

Nieuw dit seizoen zijn ook de gezichten van Noa Vahle en Hélène Hendriks, die samen met presentator Amin Shah de Europese competities zullen begeleiden. De Champions League, Europa League en Conference League zullen dit seizoen een vernieuwd format kennen, met grotere groepsfases en een enkel groot competitieformaat voor elke toernooi.

1 Comment

  1. Waarom niet bij alle kabelaars en streamingdiensten zoals NLZIET open kanalen beschikbaar stellen? Dat is toch veel handiger dan weer een app te moeten installeren, dat door te streamen naar je TV om te kunnen kijken. Ik heb zelf Apple TV waar de Ziggo app inmiddels op staat maar ik snap dat oudere kijkers daar toch wat moeite mee gaan krijgen. Ik snap ook niet waarom dit zomaar mag. Ik vind dat echt niet kunnen! Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*