Wolter Kroes, Patricia Paay, Poke en Famke Louise in nieuw seizoen Ali B op volle toeren

Ali B op volle toeren is terug! Voor het nieuwe seizoen van het succesvolle AVROTROS-programma betreedt Ali het hoofdpodium van NPO 1 met de grootste artiesten van Nederlandse bodem. Wat kunnen Nederlandse artiesten met lange staat van dienst, zoals Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Patricia Paay en Wolter Kroes leren van jonge hiphop-talenten als Leafs, Numidia, Famke Louise en Poke? En wat kunnen zij de nieuwe generatie meegeven? De populaire artiesten slaan speciaal voor het programma de handen ineen en steken, samen met Ali B en producer Brownie Dutch, elkaars hits in een nieuw (hiphop)jasje. Of de artiesten blij zijn met de gepimpte versie van hun nummer is vanaf 5 november elke donderdag te zien om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1. 

Wolter nodigt de enthousiaste rapper Poke uit voor een dagje varen op zijn boot en een prille vriendschap wordt geboren. Numidia neemt Edsilia mee naar de dansschool om haar de moves uit haar videoclip te leren. Trijntje en Leafs gaan samen op pad om karaoke te zingen en Patricia en Famke ontvluchten de dagelijkse hectiek en trakteren zichzelf op een pedicure en voetmassage. Uiteindelijk draait het allemaal om het muzikale eindresultaat en de optredens die zij aan elkaar geven. Wat vinden zij van hun eigen nummer in een nieuw jasje?

De overige koppels worden op een later moment bekendgemaakt op de social media-kanalen van Ali B op Volle Toeren en AVROTROS.

Ali B op volle toeren, vanaf 5 november om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1

2 Comments

  1. Is Ali B nog steeds niet afgeschreven bij de publieke omroep? Zijn uitspraken zijn, om het aardig te houden, niet verbindend. Soort van format dan al ver over datum is, gevuld met onbekende Nederlanders en vergeten artiesten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*