Wisseloord Café-Restaurant verkozen tot gezelligste terras

Bij de verkiezing van het Gezelligste Terras van Nederland 2015 heeft het Hilversumse Wisseloord Café-Restaurant twee prijzen in de wacht gesleept. Het werd verkozen tot gezelligste terras van Hilversum en werd tweede in de provincie Noord-Holland. Er werd 160 keer gestemd op Wisseloord.

Het establishment wordt gezien als best bewaarde horeca-geheim in ’t Gooi. Ondanks dat het café-restaurant al enige tijd bestaat, denken nog veel mensen dat het een bedrijfskantine is van de internationaal vermaarde Wisseloord Studio’s. Het Café Restaurant wordt door veel medewerkers van het nabijgelegen media park bezocht, maar is voor iedereen toegankelijk.

Wisseloord kent een muzikale geschiedenis van bijna veertig jaar, waar artiesten zoals Elton John, The Police, Michael Jackson Tina Turner en The Rolling Stones hun albums opnamen. Sinds 2005 had Wisseloord ernstige financiële problemen en in 2009 ging de studio failliet. In oktober 2010 kreeg de studio een nieuw creatief en zakelijk team, dat het besluit nam om Wisseloord grondig te verbouwen teneinde de studio’s weer aan alle moderne eisen te laten voldoen. Nog steeds nemen veel artiesten hier hun muziek op, waaronder Armin van Buuren en Ilse de Lange. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*