Jette van der Meij op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt aanstaande zondag actrice Jette van der Meij en oud-doelman Sander Westerveld. 

Jette van der Meij is hét gezicht van de RTL-soap Goede Tijden Slechte Tijden, die komende week 25 jaar bestaat. Al die tijd speelt ze de rol van Laura Selmhorst, een personage dat het flink voor de kiezen heeft gehad met scheidingen, sterfgevallen en overspelige relaties. In De Perstribune spreekt Van der Meij over de ontwikkeling die de populaire soap én zijzelf hebben doorgemaakt.

Oud-international Sander Westerveld was als keeper een globetrotter. Hij speelde in Nederland, Engeland, Spanje, Italië en Zuid-Afrika. Met Liverpool won hij in 2001 onder andere de UEFA-cup. Westerveld speelde zes keer voor het Nederlandse elftal. In De Perstribune vertelt Westerveld over zijn carrière en zijn ambities voor de toekomst.

In de tv-rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op het verslavingselement in tv-series. De Vliegende Keep – verslaggever Jules van der Wardt – is op bezoek bij oud-tafeltennisser Trinko Keen. 

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 27 september 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*