WaterBear Network lanceert eerste lineaire kanaal op streamingdienst Samsung TV Plus

De content van streamingplatform WaterBear Network is nu gratis beschikbaar voor Samsung TV Plus-gebruikers in het Verenigd Koningrijk, Nederland en Zweden.

Het gratis toegankelijke kanaal van WaterBear toont bekroonde originals en inspirerende films over milieu- en sociale problemen, waaronder biodiversiteit, gemeenschap, circulariteit, klimaatactie en duurzame mode.

Opgericht door de uitvoerend producent van de met een Oscar bekroonde My Octopus Teacher, Ellen Windemuth, betrekt WaterBear kijkers bij wereldwijde problemen en de oorzaken en campagnes van meer dan 100 NGO’s.

Samsung TV Plus biedt gratis content, zonder abonnement, zonder registratie, zonder extra apparaat of creditcard. Voorgeïnstalleerd op alle 2016-2022 Samsung Smart TV’s en schermen, biedt Samsung TV Plus direct een breed scala aan gratis kanalen in meerdere genres, waaronder nieuws, sport, entertainment en een steeds groter wordende video-on-demand bibliotheek met films en populaire shows.

FAST-kanalen (Free Ad-Supported TV) kijken daarmee steeds een belangrijkere rol te gaan spelen in het streaming-ecosysteem. Nu het gemiddelde aantal betaalde contentabonnementen per persoon in veel markten groeit, winnen FAST-kanalen een groeiend aantal kijkuren als een gratis te bekijken alternatieve bron van content.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*