Vivienne van den Assem De Perstribune van MAX 

RTL Boulevard-presentator Vivienne van den Assem en oud-wielrenner Erik Breukink zijn komende zondag te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. Dit keer gepresenteerd door Jurgen van den Berg, bekend van Villa VdB. 


Jurgen van den Berg | © MAX

Vivienne van den Assem
, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bij het grote publiek vooral bekend als presentatrice en actrice. Momenteel is ze een van de presentatoren van RTL Boulevard en is ze te horen als sidekick van Ruud de Wild in het NPO Radio 2-programma De Wild in de middag. Daarvoor was ze een van de gezichten van Goedemorgen Nederland. Van den Assem brak door als actrice in onder meer Goudkust, ZOOP en Onderweg naar Morgen.

Erik Breukink, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig profwielrenner. Hij ging elf keer van start in de Tour de France en won vier Tour-etappes. Breukink stond in drie grote rondes op het erepodium en is daarmee een van de succesvolste Nederlandse wielrenners in de geschiedenis. Na zijn wielerloopbaan was Breukink onder meer wielercommentator en ploegleider.

Mediadeskundige Ron Vergouwen zorgt in beide uren van De Perstribune voor passende audiofragmenten bij de gasten. Ook deelt Vergouwen aan het eind van beide uren weer zijn Mediaweek Awards uit, voor de beste radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Jurgen van den Berg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*