4 Comments

  1. Vijfdelige reclameserie om de carriere van een matig getalenteerd artiest te reanimeren. Dat er nog mensen in geinteresseerd zijn.

  2. De Fam. Hazes slaat meteen al bij de lancering van de docu de plank volledig mis. Het word overal weer met veel te veel bombarie aangekondigd en de première is natuurlijk in Tuschinski. En waarom dan allemaal wel? Dat is nu precies dat patserige, bluffen en kijk mij eens even de gevierde jongen uithangen, een van de redenen waarom Nederland hem uitkotst. En dit zal ook na het zien van reallifesoap (mensen gaan hem zeker kijken) zo blijven. Dat zelfde geld voor Rachel Hazes. Het gros van Nederland is om meerdere redenen afgeknapt op deze mensen.

    En nogmaals Tuschinski? Dat was voor die andere documentaires op Videoland toch ook niet. Waar overigens best een aantal goeie tussen zitten dus neem er zeker eens een kijkje zou ik zeggen.

    Dreetje heeft het in de promo over eerlijk zijn en dat iedereen nu eerlijk moet zijn maar, waarom kon dat vorig jaar dan niet toen als zijn verslavingen (erg genoeg) naar buiten kwamen? Deze familie en de mensen er omheen gaan niet eerlijk zijn en de waarheid vertellen. Simpel weg omdat ze dat niet kunnen. Het zijn allemaal zakelijke belangen door elkaar heen verstrengelt en als je eerlijk en oprecht je mond open doet dan gaat je de geldkraan dicht.

    Deze zogenaamde documentaire is niets anders dan een volledig geregistreerde reallifesoap om Dreetje Hazes weer dat podium op te hijsen. Of hij nu wil of niet. Hopelijk voor hem zonder veel drank, drugs en anabolen. Hopelijk voor Nederland is het van korte duur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*