Vier televisie-iconen in nieuw RTL-programma

Vanaf dinsdag 4 september schitteren vier Nederlandse televisiehelden, Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74), in het nieuwe RTL 4-programma ‘Beter Laat Dan Nooit’. De oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren, maken samen met sidekick Olcay Gulsen een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië. Acht weken lang volgen we hun wekelijkse avonturen door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka.

De reis kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok. De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken, een lach en een traan, waarin ook hun jarenlange vakbroederschap tot uiting komt. Een kant die we van hen nog niet eerder hebben gezien.

Olcay Gulsen had de eer om met de mannen mee te gaan. “Op reis met vier eigenwijze mannen van deze leeftijd is totaal anders dan wat ik gewend ben, maar ik heb enorm veel plezier gehad. De mannen nemen absoluut geen blad voor de mond en bespreken alles wat op hun pad komt tijdens de reis. Dit levert zowel grappige als ontroerende momenten op. Ik zou het zo weer doen!”, aldus Olcay.

‘Beter Laat Dan Nooit’ wordt geproduceerd door Blue Circle.

Uitzending: ‘Beter Laat Dan Nooit’ vanaf dinsdag 4 september om 20.30 uur bij RTL 4.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*