Viaplay komt met voordelig jaarabonnement

Deze week heeft Viaplay een nieuw voordelig jaarabonnement geïntroduceerd. Met dit abonnement kunnen kijkers een jaar lang genieten van ultiem entertainment voor een lagere prijs. De minimale totale prijs is €153,48 (een totale besparing van €38,40 op jaarbasis). Het abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. De kijker betaalt dan €12,79 i.p.v. €15,99 per maand. 
 
Met het jaarabonnement kunnen kijkers sporten zoals F1, Bundesliga, Premier League, PDC Darts, vrouwenvoetbal van Italië Serie A en Zweden Damallsvenskan, Matchroom snooker en pool, KSW MMA bekijken.
 
Het abonnement heeft een looptijd van 12 maanden. Aan het einde van deze periode wordt het abonnement automatisch omgezet in een vrijblijvend abonnement tegen de dan geldende prijzen. Tenzij ervoor gekozen wordt om het abonnement voor het einde van de eerste periode stop te zetten. Na afloop van de bindende 12 maanden kan het abonnement op elk gewenst moment opgezegd worden. Het abonnement blijft geldig tot het einde van de maand waarin er is opgezegd. 

21 Comments

 1. Niet doen als je alleen voor de Formule 1 een abonnement hebt. Als je alleen de maanden van F1 een abonnement neemt ben je goedkoper uit. Daarnaast staat het bedrijf er zo ongelooflijk slecht voor dat het onzeker is of het bedrijf over een aantal maanden nog bestaat.

 2. Viaplay moet niet zo moeilijk doen en gewoon accepteren dat het is niet gelukt. Niet nog meer schulden maken door weer die Formule 1 rechten binnen te halen. De mensen willen geen Viaplay. Gun het aan Ziggo of een andere grote partij.

  • De mensen willen geen viaplay?????
   Dan heb je echt geen idee hoeveel abonnementen viaplay in Nederland heeft afgesloten.
   En waarom gunnen aan een ander,waarom zou Ziggo het weer moeten krijgen dan?
   Is gewoon een kwestie van bieden.
   Het probleem is dat de rechten veel te duur geworden zijn, en omdat terug te verdienen, moeten er te dure abonnementen verkocht worden.

 3. Nou Viaplay: biedt dan ook een abo aan met alleen F1 voor 7,50 per maand. Op die overige meuk zit ik niet te wachten. Voor dat geld kies ik wel voor Viaplay via Ziggo kanaal 200 en neem ik het commentaar van die ‘ik kan alleen maar over banden zaniken’- Melroy op de koop toe.

 4. Heel blij dat er weer een jaarabonnement kan worden afgesloten. Mijn huidige jaar loopt bijna af en de prijs gaat ook iets omlaag. Goed! 🙂

 5. Viaplay moet er gewoon mee stoppen
  Ze bakken er niets van.
  Ondertussen innen ze wel weer abonnements geld maar stoppen met f1?
  Terug naar ziggo er mee.

 6. Er zijn mensen die zeggen dat 9 x maandabonnement goedkoper is dan jaarabonnement. Dat klopt, alleen het F1 seizoen duurt langer dan 9 maanden, dus dat is niet genoeg.

 7. Waarom niet gratis zoals bij Servus tv, of rtbf. Doen het gratis. Ik heb een schotel in de tuin. En betaal nopis. En vooral op servus tv. Veel beter comentaar als bij Ziggo. Of Viaplay. Waarom moet hier alles geld kosten?

  • Uh.. omdat de rechten 35 miljoen kosten.
   Het uitzenden leverd niets op. Dus moeten ze het via abonnementen doen. Vrij logisch. De supermarkt geeft zn boodschappen toch ook niet gratis weg??

 8. Ik snap dat punt over die prijs niet zo. Als KPN klant betaalde ik al voor het Viaplay tijdperk 15,99 boor Ziggo Sport om F1 te kijken. Dus met de inflatie, valt het mij niet tegen.
  Zitten ook nog wat films en series bij, die zie ik als bonus.

 9. Als Max morgen stopt is overmorgen Viaplay failliet en hebben andere gegadigden zeker geen interesse meer in andere F1 aanbieders.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*