Viaplay biedt 50% korting in F1-loze periode

De eerste Formule 1-wedstrijd zal pas op 2 maart weer gereden worden. Ondanks dat Viaplay ook diverse andere sportwedstrijden en andere content aanbiedt, zal dit voor veel mensen geen urgentie zijn om lid te worden van de streamingdienst.

Viaplay biedt daarom de komende twee maanden haar streamingdienst met 50% korting aan. Deze aanbieding is tijdelijk en verloopt op 27 december.

30 Comments

  1. Nou dat is mooi dan en de abonnees die al lid zijn, krijgen die heb korting dan. Beetje raar aja je nu een abonnement gaat nemen en wel korting krijgt een de abonnees niet

  2. Heel vreemd ik zou de voucher al gebruikt hebben Lees nu net pas dat het geldt tot 27 december dus nog op tijd maar op hele vreemde wijze dus mijn voucher al gebruikt zonder dat ik wat weet Ben al vanaf het begin abonnee Denk nu niet lang meer

  3. Vreemde reacties en wat een hoop moeite voor maar 2 maanden, terwijl er genoeg films, series en sports zijn om te kijken. Dankzij Viaplay zelf, waar ik vanaf het begin al bij ben, wist ik HOE het abonnement het gunstigst voor afgelopen jaar te verlengen, 10,95 per maand. Deze loopt af in februari, ik heb ze al bericht gestuurd met de vraag welk leuk aanbod ze nu weer voor me hebben. Streaming laat soms te wensen over, bufferen nogal eens. Maar over het algemeen zijn we wél tevreden.

  4. Link is gekopieerd door de schrijver. Korting is alleen van toepassing voor oude klanten die niet via een provider zijn afgesloten. Viaplay zegt hier niks aan te kunnen doen.

  5. Heel bijzonder dat er vrijwel altijd negatieve reacties op Viaplay gegeven worden. Ook al doen ze iets positiefs voor abonnees, dan nog dat domme gezeik. Als je een maand op vakantie bent of geen TV kijkt, dan moet je je Ziggo, KPN, ODIDO of andere provider nog steeds betalen.

  6. Jammer dat een bedrijf zo moet vechten voor bestaan maar misschien alles te makkelijk ingeschat Ik heb een jaar contract van 9 euro in de maand en lkan pas weg in Februari dus nog even wachten want 15 euro is belachelijk hoog.

  7. Ik ga ook opzeggen , mijn abo eindigt volgens via play 9 /2/24 en ga wel zien waar ik terecht kom
    Viaplay ziet mij niet mee

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*