Mikal Tseggai is de nieuwe mediawoordvoerder voor GroenLinksPvdA

Nieuwe mediawoordvoerder GroenLinksPvdA. Opvolger Mohammed Mohandis

Daarvoor was ze tussen maart 2018 en december 2023 lid van de gemeenteraad van Den Haag, waar ze vanaf 2019 fractievoorzitter was. Tijdens haar raadslidmaatschap was ze bezig met de opleiding bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht. Tseggai stond op plaats 20 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

10 Comments

 1. Ik denk niet als ik zo op Internet zoek.
  Net zoals mevr. Dilan Yeşilgöz-Zegerius van de VVD die in een radio interview eens zei: “ik kreeg de Portefeuille media , dus dat doe ik erbij…….!!!!

  Dus ik hou m’n hart vast voor de collega’s bij NPO.

  • Deze mevrouw heeft geen enkele aantoonbare mediaervaring en/of kennis van de materie. Geheel ’toevallig’ is ze wel een vrouw met een kleurtje.

   Laten we er nou maar eens niet omheen draaien: dit een 100% woke deugbenoeming. Erg aanmatigend ook richting vrouwen en/of mensen met een koffiekleurtje die wél aantoonbare kwaliteiten hebben. Gegarandeerd dat ze vindt dat ‘inclusiviteit en diversiteit’ (lees: geen blanke en heteroseksuele mannen – en al helemaal niet als ze convervatief zijn) héél belangrijk vindt. Ze leren het bij GL/PvdA werkelijk nooit.

 2. Hoezo vvmu. Ik zie dat mij reactie is weggehaald.

  Ik vind het vreemd dat cv van betreffende mevrouw wordt gecheckt wat men niet bij een Henk uit Breukelen had gedaan. Dat ik de aanname dat het wel om haar vrouw en kleur zou gaan voorbarig en zelfs racistisch.
  Dat is mijn mening. Die is niet welkom?

  Ja ik zou het ook beledigend vinden maar deze reacties van “geen aantoonbare ervaring” waren er niet geweest bij een “blanke meneer”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*