Dit Was De Radio: Missie Serious DJ Escape

Voor de eindejaarspecial 2023 is het hele team van Dit Was De Radio naar Tuincentrum Osdorp getogen om daar in een plantenkas (zonder eten en alleen sapjes) geld in te zamelen voor het goede doel.

De temperatuur wordt langzaam opgevoerd, maar onze helden Harm, Arjan en Ron kunnen via cryptische omschrijvingen proberen de sleutel te verdienen om de kas voortijdig te verlaten.

Via de vele acties in het land en een 80-koppig bel-panel met BN’ers wordt alles in stelling gebracht om zoveel mogelijk geld op te halen.

Dit jaar gaan alle opbrengsten naar radiomakers die dit jaar hun plek achter de microfoon kwijt raakten. Vrijwillig vertrokken of ‘in goed overleg’: het komt altijd hard aan als radiomakers hun prominente plek in hun programma moeten opgeven. Opdat wij niet vergeten, zamelen we – ook met jouw hulp (via 0800-ditwasderadio) – zoveel mogelijk geld in. Inclusief fragmenten van de meest schrijnende voorbeelden, is dit een schreeuw om aandacht voor hen die geen gemakkelijk radiojaar hadden!

5 Comments

  1. Dit was … wel een hele slechte aflevering!
    Voelde zelfs heeeeel ongemakkelijk als luisteraar.
    Nooit meer doen dit. Plaatsvervangende schaamte.
    Alles was gescript tot op het bot, maar toch het toneelstukje blijven spelen. bbbbbrrrrr eng stukje podcast dit. DELETE PLEASE

  2. In een week waarin er zoveel te bespreken is qua radio, met serious request van 3FM dat een prachtig bedrag ophaalde en de start van top2000, is het eigenlijk een soort minachting van je luisteraar om met zo’n dom en lelijk toneelstukje te komen. Had dan lekker over geslagen. Echt heel erg slecht.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*