ViacomCBS krijgt nieuwe naam: Paramount

ViacomCBS heeft aangekondigd dat het internationale mediaconcern met ingang van 16 februari Paramount Global (aangeduid als “Paramount”) gaat heten.

“De iconische piek in het bekende Paramount-logo vertegenwoordigt een rijke geschiedenis voor ons bedrijf als pioniers in de Gouden Eeuw van Hollywood. Nu we de naam Paramount omarmen, zijn we pioniers van een opwindende nieuwe toekomst”, aldus Bob Bakish, President en Chief Executive Officer.

Naast de naamswijziging heeft het bedrijf de plannen bekendgemaakt hoe zij de internationale expansie van streamingdienst Paramount+ gaan versnellen.

“We zien een enorme wereldwijde kans in streaming, een veel grotere potentiële markt dan kan worden vastgelegd door lineaire tv en film alleen”, meldt Bakish. “We zijn enthousiast over ons vermogen om niet alleen te concurreren, maar ook te gedijen en aanzienlijke waarde te creëren voor zowel consumenten als aandeelhouders. Hoe? Omdat we breder zijn op vier belangrijke gebieden: onze diverse inhoud, streamingmodel, mix van platforms en wereldwijd bereik.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*