ViacomCBS Global Insights presenteert Beyond 2020: Global Youth – Voices & Futures

image

ViacomCBS Networks International en EU40 lanceren in samenwerking met Euractiv het digitaal evenement BEYOND 2020: GLOBAL YOUTH – VOICES AND FUTURES. Een virtueel evenement dat de bevindingen presenteert van de ViacomCBS Global Insights Research Study “Beyond 2020: Global Youth – Voices & Futures”.

Registreer hier om het virtuele evenement live op 2 februari om 15.00 te bekijken.

2020 is een uitdagend jaar geweest. Van bosbranden en Covid-19 tot protesten voor raciale gerechtigheid en de opkomst van identiteitspolitiek, de toekomst lijkt onzekerder dan ooit. Toch lijken jongeren positief over de toekomst te blijven. Om de impact op jonge mensen te begrijpen en te zien hoe ze reageren op deze dramatische gebeurtenissen, heeft ViacomCBS een speciaal onderzoeksproject uitgevoerd: ‘Beyond 2020: Global Youth – Voices & Futures’, bij meer dan 8.000 16- tot 24-jarigen in 15 landen. In dit 1-uur durend live event, waar MTV VJ Aminata Bell de presentatie in handen heeft, komen verschillende sprekers aan bod. Christian Kurz, Senior Vice President Global Insights, zal de ViacomCBS Global Research Study en haar resultaten presenteren. Kurz wordt vergezeld door Virginijus Sinkevicius, Europees Commissaris voor Milieu, Eva KAILI, Grieks lid van het Europees Parlement en de jonge activiste Anna Masiello, die de stem van de jeugd zal vertegenwoordigen en inzicht zal geven in de impact van de gebeurtenissen in 2020 op jongeren en hoe zij reageren op deze dramatische gebeurtenissen.  Hoe denken jongeren over de gebeurtenissen in 2020? Wat zijn hun visies en prioriteiten voor de toekomst? Hoe komt dit tot uiting in hun gedrag en de keuzes die ze maken? Een panel van hooggeplaatste sprekers zal hun eigen ervaringen en verwachtingen delen en bespreken wat er gedaan moet worden, daarbij verwijzend naar kwesties die in de studie aan de orde zijn gekomen: sociale bewegingen, campagnes en EU-projecten.

Registreer hier om het virtuele evenement live op 2 februari om 15.00 te bekijken.

Research details: Global survey of 8,160 young people aged 16-24 across 15 countries (Argentina, Australia, Brazil, China, France, Germany, Italy, Mexico, Netherlands, Portugal, Singapore, South Africa, Spain, UK, USA), together with video interviews in 6 of these countries.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*