Viacom Benelux en College Club slaan de handen ineen

Viacom Benelux dat onderdeel is van één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld Viacom International Media, gaat samenwerken met College-Club die academische lessen aanbiedt aan het bedrijfsleven. College-Club organiseert avondcolleges op bijzondere plekken voor de young professionals voor verschillende bedrijven, vanaf nu ook voor Viacom Benelux.

Het uitgangspunt van de samenwerking is dat de zakelijke adviezen die Viacom aan haar klanten geeft, geoptimaliseerd kunnen worden vanuit een breder perspectief.
In de avondcolleges van College-club krijgen medewerkers anderhalf uur lang de gelegenheid om te luisteren naar en te spreken met topsprekers mensen uit de wetenschap, het bedrijfsleven, de journalistiek, de kunsten en de politiek.

Ruimere inzichten
Viacom heeft er baat bij dat hun medewerkers zich nog breder ontwikkelen voor het succesvolle verloop van hun carrières. Executive Vice President & General Manager van Viacom Benelux Maurice Hols verklaart: “De wereld om ons heen verandert. Zo moeten wij dus ook, blijven bewegen en nieuwe dingen blijven leren. Uitgeleerd ben je nooit. In onze branche ben je verplicht om breder te kijken en te leren.”

Volgens oprichtster Frederique Lips richt College-Club zich niet alleen op het vergroten van het netwerk buiten het bestaande werkveld of de persoonlijke ontwikkeling maar zorgt ook voor nieuwe inzichten.

Het eerstvolgende college waaraan Viacom-medewerkers deelnemen vindt plaats op 14 maart en heeft als thema ‘The Great thinkers & Democracy’. En is voor iedereen toegankelijk. Zie website https://www.college-club.nl/college/de-grote-denkers-173/ .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*