Veronica TV en Radio Veronica weer één merk

Creatief bureau CapeRock heeft de visuele identiteit van Veronica ontwikkeld die de verschillende kanalen van Veronica verenigt.

CapeRock: ‘In een sterk competitief medialandschap is een sterke merkpositionering belangrijker dan ooit. In het geval van Veronica communiceerden verschillende merkkanalen met een eigen look en doelgroep: Veronica TV, Radio Veronica en Veronica Magazine. CapeRock heeft Veronica TV en Radio Veronica als één merk ontwikkeld: Veronica. Veronica TV en Radio Veronica zijn visueel herenigd door terug te grijpen naar de oorsprong van Veronica: de piratenzender op zee waar het allemaal mee begon. Deze gezamenlijke geschiedenis klinkt nog altijd door in het merk Veronica dat avontuurlijk, stoer en rebels is. De grootste uitdaging was om een identiteitssysteem te ontwikkelen dat onderscheidend en eigen is en tevens flexibel genoeg om op de diverse platforms consistent ingezet te kunnen worden.

Het bureau heeft herkenbare, flexibele elementen ontwikkeld, geïnspireerd op het maritieme verleden, die terugkomen in alle uitingen (TV, digital, print). Verder is het font afgeleid van het lettertype, waarmee Veronica op het schip geschreven stond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*