Valkieser kantoor mogelijk studioruimte

Het Valkieser-kantoor aan de Naarderweg in Hilversum (op locatie van het voormalige zwembadterrein Crailo) staat al enkele jaren leeg. Nu diverse talkshows komende maanden wegens kostenreductie en efficiency-overwegingen terugverhuizen van Amsterdam naar Hilversum wordt er door verschillende omroepen gezocht naar geschikte studioruimte.

Op dit moment lijkt vooral het Valkieser-kantoor in het vizier te liggen bij mediapartijen. Het kantoor heeft voldoende parkeergelegenheid en ligt op een steenworp afstand van het mediapark.

Eerder deze week werd bekend dat de talkshows De Vooravond, M en Op1 vertrekken uit de studio’s op het Westergasterrein. Al eerder zegde Avrotros het huurcontract op van VondelCS. Talpa koos vorig jaar al om studioprogramma’s zoals Shownieuws en Hart van Nederland naar Hilversum te brengen. Binnen het omroepcircuit gaan er geruchten dat ook RTL Boulevard haar studio op het Leidseplein gaat verlaten.

4 Comments

  1. Ik heb nog gezwommen op school in het natuur Zwembad. Onze zwemleraar de later bekende waterpolo coach Harry Vriend deed de thermometer in het water;”Oh 10 graden, niks aan de hand”…………………………

    Tja, de tijd vliegt……………………..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*