United komt met de grootste OB truck van Europa

United is als facilitair bedrijf constant op zoek naar innovatieve, technische en vooral creatieve oplossingen voor media- en broadcastorganisaties. Een goed voorbeeld daarvan is de huidige bouw van de grootste OB truck van Europa die vanaf begin 2019 onder de noemer OB18 het nieuwe vlaggenschip van United zal worden.

OB18 is onderdeel van een groter plan dat onderdeel is van het Euro Media Group-project Objective2020. Dit staat voor de technologische toekomst van Outside Broadcast waarin traditionele broadcast technologie wordt vervangen door een snellere, flexibelere en kosten efficiënte IP-infrastructuur.

De nieuwe OB truck biedt een functioneel werkoppervlakte van 80m2 waardoor er ruimte ontstaat voor 44 werkplekken. Met maar liefst 3 productie ruimtes biedt de OB18 optimale invulling aan het creatieve proces van onze opdrachtgevers. Samen met Projectbuilders denken wij na over de ultieme mix van duurzaamheid, comfort en techniek. Dankzij de volledige IP-infrastructuur kan de functionaliteit in de wagen eenvoudig en snel opgeschaald worden, waardoor de wagen inzetbaar is op grootschalige producties met een ongelimiteerd aantal camera’s. Denk hierbij aan (inter)nationale sport- en muziekevenementen waarin United reeds een imposant trackrecord heeft weten op te bouwen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*