‘Twitteraccount Wendy misbruikt’

Via het account Wendy_Ushi zijn gisteravond haattweets over Chantal Janzen geliked. Talpa heeft nu zojuist een persbericht gestuurd, dat het Twitter-account van Wendy van Dijk gehacked was.

Wendy kwam er vrij snel achter dat tot haar verbazing een derde persoon dit aan het doen was. Wendy: “Ik was verbijsterd, dit zou ik zelf natuurlijk nooit doen.” Er is onmiddellijk actie ondernomen en alle wachtwoorden zijn zo snel mogelijk veranderd. Inmiddels is er contact geweest met Chantal om haar te laten weten hoe dit is gelopen. Wendy betreurt het ten zeerste dat de indruk ontstaan zou kunnen zijn dat zij dit soort haatberichten zou liken. 

UPDATE: Wendy van Dijk meldt aan NPO Radio 1 dat haar twitter-account niet is gehacked, maar hoogstwaarschijnlijk weet iemand haar inloggegevens.

5 Comments

  1. Goh, dat heeft nog even geduurd totdat dit voorspelbare PR antwoord kwam…
    Waarom zou een hacker überhaupt deze moeite nemen? Enkel en alleen om een paar negatieve/kritische tweets te liken over de concurrente van Wendy?
    Welnee, Wendy had gewoon niet door dat anderen haar likes konden zien. Waarschijnlijk lag mw. Galjaard op de bank naast haar hubbie en beneveld door de bellen wijnen is ze uit frustratie Twitter gaan bezoeken. Want Dancing With was tenslotte haar programmaatje.

  2. Ik gok op te veel gedronken, te veel gesnoven of een combinatie van beide opties. En dan doe je rare dingen misschien, zoals spelen met je smartphone. Volgens mij gelooft niemand het verzonnen excuus.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*