Twan Huys op De Perstribune van MAX

Programmamaker Twan Huys en de baanwielrenners Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx zijn zondag 23 oktober te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.


Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

Twan Huys, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, trapte afgelopen week met de Jamaicaanse sprintlegende Usain Bolt als hoofdgast een nieuw seizoen van College Tour af. Het programma werd in 2007 door hem bedacht. Onder leiding van Huys wordt een prominente gast door studenten ondervraagd over hun vakgebied. Huys werd bekend als presentator van NOVANieuwsuurBuitenhofen RTL Late Night en als correspondent in de VS.
 
Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx, de sportgasten in het tweede uur van De Perstribunetussen 13.00 en 14.00 uur, behoren tot de beste baanwielrenners van Nederland. Afgelopen weekend waren ze nog actief op het WK Baan in Parijs; Hoogland won met overmacht goud op de kilometer tijdrit. Zijn vriendin Shanne haalde de finale van de keirin, een discipline waarin ze vorig jaar nog olympisch kampioen werd.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor de meest opvallende radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*