Tv-icoon Henny Huisman duikt in de wereld van feestend Nederland

In Waar is dat feestje? loopt de door de wol geverfde presentator alle bijzondere party’s van Nederland af en verbaast zich over alle gekkigheid en buitenissigheden die op deze bijzondere feestjes plaatsvinden: van gabbers die zich nog één keer in glimmende trainingspakken hijsen en kaal scheren tot peperdure rivierkreeftbonbons op een fancy fuif. Als er wat te vieren is, dan is Henny er ook. Waar is dat feestje? is te zien in 2020 op SBS6.

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.”

De opnames van Waar is dat feestje? zijn gestart en het programma wordt uitgezonden in 2020 op SBS6. 

1 Comment

  1. Geef Henny ook weer een grote show! Beneden alle peil hoe de omroep bazen om gaan met onze sterren van weleer. Het is dat Henny niet stil achter de geraniums is gaan zitten nadat ‘ze’ hem niet meer ‘geschikt’ vonden om als kijkcijferkanon te fungeren anders was hij al lang geheel uit beeld verdwenen. Erg ‘origineel’ om Lingo weer uit de mottenballen te hebben gehaald maar mag de Surprise Show dan ook aub weer uitgezonden worden bij Sbs6?!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*