Tussen de Oren podcast nu ook te beluisteren op Spreekbuis Radio

Vorige maand startte mediavakplatform Spreekbuis met het online station Spreekbuis Radio. Dit online station staat in teken van radio, maar sinds deze week is ook het podcast-programma ‘Tussen de Oren’ op het station te horen.

Tussen de Oren is een podcast over podcasting. Hoe vertel je een boeiend verhaal? Hoe zorg je dat het goed klinkt? En wat zijn de ontwikkelingen in podcastland? Gepresenteerd door Hajo Magré van NAP1.nl

Veel radioprogramma’s van landelijke zenders worden als podcast gepubliceerd. Spreekbuis Radio doet het tegenovergestelde en brengt de beste podcasts over radio naar een online radiostation. Naast de podcasts zal er in de toekomst bij events of andere speciale gelegenheden ook live radio worden uitgezonden.

Spreekbuis-uitgever Richard Otto: ‘Uit recent onderzoek blijkt dat FM, streaming audio, online radio en podcast steeds meer samensmelten. Voor ons een reden om te experimenteren met het samenvoegen van podcast en online radio op een voor mediamakers relevant platform.’

Radiomakers Michiel Veenstra, Vincent Bijlo, Patrick Kicken, Bert Kranenbarg en Arjan Snijder hebben hun audio content hiervoor beschikbaar gesteld.

Een overzicht van alle programma’s op Spreekbuis Radio is hier te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*