Topwerk videomakers voor Mediaparkcongres gezocht

Het Mediapark Jaarcongres (MPJC) roept videomakers op hun beste en meest vernieuwende werk in te sturen. Uit de inzendingen zal de organisatie de meest in het oog springende producties selecteren voor een zogeheten showcase-sessie in studio 21 tijdens het jaarcongres op 23 juni in Hilversum.

Het thema van het congres, waarop de Nederlandse media industrie bij elkaar komt om bij te praten over ontwikkelingen in het videolandschap, is The Video Age. . Welke video-innovaties gaan het medialandschap veranderen? Wat gebeurt er op het gebied van data, search en personalisatie?

Azië​
En waarom doen onze tv-formats het zo goed in Azië, terwijl tv-formats in het versnipperde medialandschap van Nederland dood verklaard worden? Onder meer Pim Schmitz (Talpa), Bert Habets (RTL) en Jan de Jong (NOS) gaan op deze vragen in tijdens het plenaire programma.

Videomakers die kans willen maken hun beste video’s tijdens het congres te laten zien kunnen een motivatie en een linkje naar hun video of showreel sturen naar showcase@mpjc.nl. De organisatie maakt in aanloop naar het congres bekend welke videomakers zijn geselecteerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*