Tom Egbers toonde grensoverschrijdend gedrag

Ook NOS-presentator Tom Egbers heeft zich volgens diverse medewerkers van NOS Sport schuldig gemaakt aan seksuele intimidatie. Vrouwelijke collega’s werden zelfs gewaarschuwd niet met hem te werken, zo meldt de Volkskrant.  

NOS-medewerkers vertellen aan de Volkskrant geen meldingen te hebben gedaan bij Mores (het centrale meldpunt voor ongewenste omgangsvormen voor de Nederlandse culturele en creatieve sector.), omdat Janke Dekker er werkt.

De NOS gast in gesprek met alle medewerkers die in het Volkskrant-artikel worden genoemd.

6 Comments

 1. bij de omroep werken alleen maar van die over het paard getilde mensen, vooral arrogante Amssterdammers, van kijk mij eens, en hebben lak aan het publiek en de kijkers, als het maar om het klimaat gedram is en hun politieke vrienden te promoten, want zonder die laatste was de tent allang gesloten geweest en hadden die over het paard getilde medewerkers het niet zo makkelijk om hun zakken te vullen!

  • Je hebt Zwarte Piet er nog niet bijgehaald 😉 Grensoverschrijdend gedrag komt in alle beroepstakken voor en is niet te koppelen aan een stad, politieke voorkeur of wat dan ook. Ga je mond spoelen met zulke opruiende taal.

   • @Andreas van Nassau; grensoverschrijdend gedrag komt anders het meest voor bij partijen en instituten die anderen de maat nemen. D66, Groenlinks, PvdA en de NOS. Precies de partijen die anderen de les lezen over normen en waarden.

    Heel moedig van de Volkskrant(wat nota bene een linkse krant is!)om de beerput bij de NOS eens te openen. En de vrouw van Tom Egbers moet niet zo als een verongelijkt klein kind lopen janken. Het is een grote schande dat de NOS jarenlang bij het wangedrag van Tom Egbers en de zogenaamde andere sterren als Jack van Gelder heeft weggekeken.

    • Henk, Graag bewijzen geven voordat je de organisaties gaat noemen, die jou niet bevallen.
     Ik meen me te herinneren dat de Voice of Holland een groot schandaal had en dat is van een commerciële omroep, die je niet noemt. Vervolgens bleek er bij DWDD heel wat mis en die omroep noem je ook niet. Er was ook iets mis bij het programma onder vele namen, ik zal het maar V Vandaag noemen, en dat draait ook bij één van de commerciele omroepen.

     • @Rink Hof; wat een bespottelijke onzin dat ik over D66, Groenlinks, PvdA en de NOS man en paard moet noemen. Er zijn in het verleden bij deze organisaties op het vlak genoeg incidenten over grensoverschrijdend gedrag geweest die breed in de media zijn uitgemeten. Dat is kennelijk jou ontgaan. Maar dan heb ik een tip voor je; er is een zoekmachine genaamd Google. Daar moet je deze incidenten makkelijk terug kunnen vinden.

      Vanavond(maandag 13 maart 2023)heeft Eva Jinek in haar programma nog kritische vraag aan Sigrid Kaag gesteld over een incident bij D66. Dat werd niet door mevrouw Kaag niet gewaardeerd want het is heerlijk om een ander de les te lezen maar absoluut niet fijn als het in je eigen achtertuin gebeurd en anderen daar kritische vragen over stellen. Dat is mijn probleem met D66, Groenlinks, PvdA en de NOS. Anderen de les lezen en dan als het bij jezelf gebeurd boos worden op de boodschapper. Kijk maar naar het gedrag van de partner van Tom Egbers.

      Ik het voor BNNVARA/DWDD en RTL4/The Voice of Holland opnemen of verzwijgen? Wat een gigantische grap is dat. Het voor deze linkse organisaties opnemen is wel het laatste wat ik zou doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*