Tom Egbers doet zijn verhaal bij Khalid & Sophie

Vanavond deed presentator Tom Egbers in de uitzending van Khalid & Sophie voor het eerst zijn verhaal over de vermeende grensoverschrijdende cultuur op de redactie van NOS Sport. En hij reageerde op het nieuws dat hij de komende maanden niet meer zal presenteren.

5 Comments

  1. En waar is het verhaal van het (andere) slachtoffer? Als Tom het niet eens is met het besluit van de werkgever, dan stap je naar de rechter. Dan misbruik je je bekendheid niet om bij een talkshow aan te schuiven.

    • Als je een vrouw bent doe je een verhaal veilig bij op de bank bij een krantje.

      Als je een man bent geef je jouw versie van het geschreven verhaal gewoon live op TV, met alle risico’s van dien en met de kans dat er zuurpruimen kijken die vinden dat je als man jouw visie van het verhaal niet in de media gehoord mag worden, maar dag je naar je werkgevertje moet gaan (wat hij dus eerder ook al lang en breed had gedaan).

  2. Jammer dat Egberts zich communicatie technisch niet beter had voorbereid. Want hij geeft bij herhaling zijn misstappen toe, maar verzuimt daarbij te benadrukken dat dat een emotionele reactie was op smerige streken van de andere partij. Dat blijkt wel uit zijn gestamel over hoe het gegaan is nadat die affaire abrupt beëindigd was. Een gemiste kans. En eens met zijn kritiek op de Volkskrant die als ‘fatsoenlijk medium’ tov Egberts laakbaar heeft gehandeld imho.

  3. Ik vrees dat “woke” de Volkskrant in zijn macht heeft en zeer succesvol strijd tegen alles en iedereen die daar volgens hen niet bij past of niet mee eens is. Heel gevaarlijke ontwikkeling, vind ik. Het vreemdgaan van Tom wil ik niet absoluut niet goedpraten, maar in het interview hadden het “slachtoffer” (is ze enkel slachtoffer?) en de “dader” (is hij enkel dader?) beide (uitgebreid) gehoord moeten worden. Misschien hadden ze op enig moment wel samen hun verhaal moeten doen, zodat dit objectief opgetekend had kunnen worden. Ik ben het in dit geval eens met Helene Hendriks en Johan Derksen voor wat betreft trial by media.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*